Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

19ο Ράλλυ Σπριντ «Φίλιππος» – Στα χρώματα του Φθινοπώρου


Με ένα Ράλλυ Σπριντ διαφορετικό από τα άλλα πρόκειται να κλείσει φέτος η αυλαία του Κυπέλου Βορείου Ελλάδος. Το 19ο Ράλλυ Σπριντ «Φίλιππος» το έχουμε συνηθίσει στις αρχές της αγωνιστικής χρονιάς, με το τοπίο στις ειδικές διαδρομές να «οργιάζει». Αυτήν την φορά θα το γνωρίσουμε στα φθινοπωρινά του χρώματα, με τα πληρώματα να καλούνται σε τρία περάσματα των συνολικά 53.85 χλμ. αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου θα συμπεριλαμβάνει μόνο τον Τεχνικό Έλεγχο καθώς φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική εκκίνηση. Έτσι πληρώματα και επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μετά τον Τεχνικό Έλεγχο την γνωστή σε όλους φιλοξενία της Βέροιας. Η Κυριακή θα μας βρει όλους από νωρίς στο βουνό σε αναμονή για το πρώτο πέρασμα. Να υπενθυμίσουμε πως οι θεατές μπορούν να μπουν οδικώς στην ειδική διαδρομή 60 λεπτά πριν την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού. Ήτοι σημαίνει πως το αγαπητό και γνωστό σε όλους «Πολυδένδρι» των 17.95 χλμ. θα κλείσει στις 09.00 π.μ. αφού το πρώτο αγωνιστικό θα κληθεί να εκκινήσει στις 10.03 π.μ.

Η ειδική διαδρομή βάση κανονισμού θα παραμείνει κλειστή ανάμεσα στα σκέλη, γεγονός που δεν θα πρέπει να ανησυχεί τους θεατές καθώς η ροή θα είναι συνεχής αφού η ειδική διαδρομή κυκλώνει. Όσοι πάλι αδυνατούν να έρθουν στον αγώνα μπορούν να τον παρακολουθήσουν, σε ότι αφορά τους χρόνους, στο www.ethea-live.gr


Γραφείο Τύπου
19ο Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος


Φιλίππου 25 (γρ.10 Κτίριο Δημοτικής Αγοράς)
59100 Βέροια email: lavverias@gmail.com