Λ.Α.ΒΠΡΟΦΙΛ

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας ιδρύθηκε το 1973 από αγωνιζόμενους επί το πλείστον και από άτομα με κοινή αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Πολύ γρήγορα κατάφερε να εξελιχθεί και να ξεχωρίσει σε μία από τις καλύτερα οργανωμένες Λέσχες.

Πρώτη αγωνιστική δραστηριότητα της, το Moto Cross (1973) και ακολουθούν αγώνες πρωτοποριακοί για την τότε εποχή όπως το 1ο Auto Cross Τριποτάμου και Δεξιοτεχνίες.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας από τότε μέχρι σήμερα έχει διοργανώσει σχεδόν όλα τα είδη των αγώνων (Rally Φίλιππος , Δεξιοτεχνίες, Sprint, trial 4x4, αγώνες Moto Cross, Auto Cross).

Εκτός των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας διέπρεψε και με την κοινωνική της προσφορά μέσα από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, από σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης και από την πρόθυμη πάντα συνεργασία της με τους Τοπικούς Φορείς.

Σκοπός της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας η διάδοση του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η συμβολή της στην ανάπτυξη στενότερου δεσμού και πνεύματος συνεργασίας μεταξύ των Μελών της, η ψυχαγωγία τους, η ανάπτυξη τουρισμού στις περιοχές που κινούνται οι αγώνες και η παροχή βοήθειας και συνεργασίας με τις Τοπικές Αυτοδιοικήσεις σε κοινωνικά θέματα.