Θεατές

Αγαπητοί θεατές

Ετοιμαστείτε να απολάυσετε έναν υπέροχο αγώνα.


Να υπενθυμίσουμε πως την Κυριακή 20 Μαϊου 2018, στην Ειδική διαδρομή "Πολυδένδρι" θα κλείσει η κυκλοφορία των οχημάτων στις 9:00 και θα παραμείνει κλειστή για όλη την διάρκεια του αγώνα, μέχρι τις 15:00
Σε κάθε Ειδική Διαδρομή, μετά το τελευταίο αγωνιστικό που θα πάρει εκκίνηση θα ξεκινήσει το ουραγό αυτοκίνητο της οργάνωσης που θα σηματοδοτεί το τελος της διαδρομής.
ΠΡΟΣΟΧΗ : σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει ξανά το 1ο πλοηγό αυτοκίνητο της οργάνωσης με τα τρία μηδέν (000) που θα σηματοδοτεί και πάλι το κλείσιμο της διαδρομής και την απαγόρευση της κυκλοφορίας.


Σας παρακαλούμε να επιλέξτε από νωρίς το σημείο που θα παρακολουθήσετε τον αγώνα και σε περίπτωση που θα θελήσετε να μετακινηθείτε στα υπόλοιπα σκέλη αυτό φροντίστε να γίνει με ασφάλεια και κατόπιν υποδείξεως των κριτών γεγονότων και ΜΟΝΟ με τα πόδια.

Με την βοηθεια αυτή η οργάνωση θα καταφέρει να "ασφαλίσει" τις ειδικές διαδρομές για να αποφευχθούν ατυχήματα και για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην εκκίνηση των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Βοηθήστε μας να πετύχουμε το έργο μας για να μπορέσουμε να σας χαρίσουμε έναν ασφαλή και απολαυστικό αγώνα.

Τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στον αγώνα μας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, δίνοντας μάχες και προσφέροντας θέαμα και γρήγορη οδήγηση.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Δείτε πως είναι μια Ειδική Διαδρομή.


- Στην αρχή τα controls της Εισόδου και της Εκκίνησης της Διαδρομής. Προσπαθείστε καθώς περπατάτε για να μπείτε στην Ε.Δ να μην κρύβετε τα ρολόγια και να μην περνάτε από τα συστήματα ελέγχου εκκίνησης.
- Με κόκκινο οι περιοχές που είναι επικύνδυνο να παρακολουθείτε τις διελέυσεις των αγωνιστικών.
- Με Πράσινο τα πιο ασφαλή σημεία παρακολούθησης
- Οι πινακίδες με σήμα κεραυνό σηματοδοτουν τις θέσεις των Ενδιάμεσων Κριτών Γεγονότων. Ακολουθήστε τις οδηγίες τους για να εξασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Συνεργαστείτε μαζί τους.
- Μην παρκάρετε τα οχήματα σας σε δρόμους διαφυγής και στα σημεία που υπάρχουν οχήματα άμεσης επέμβασης (Ασθενοφόρα, Πυροσβεστικα, Γερανοφόρα)
- Μην στέκεστε δίπλα στα τραπεζάκια των κριτών. Έχουν να επιτελέσουν δύσκολο έργο και πρέπει να είναι αφοσιωμένοι στα καθήκοντα τους.

Βοηθήστε μας να πετύχουμε το έργο μας για να μπορέσουμε να σας χαρίσουμε την έναν ασφαλή και απολαυστικό αγώνα.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Φυλλάδιο Πληροφοριών - Συμμετοχών


Μπορείτε να το προμηθευτείτε το Σάββατο στον Τεχνικό Έλεγχο και την Κυριακή στο Service Park, στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό της Ειδικής Διαδρομής και από τους Ενδιάμεσους Κριτές Γεγονότων.

Δείτε το και ηλεκτρονικά συντομα


Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας