Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Δελτίο Τύπου - Ο αγώνας


Με τον καιρό να παίζει παιχνίδια και την τελευταία στιγμή να αρχίζει η βροχή, ξεκίνησε το 20ο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ. Στην συνέχεια το 2ο σκέλος εξελίχθηκε με βροχή στο μεγαλύτερο μέρος ενώ στο 3ο η Ειδική Διαδρομή είχε στεγνώσει τελείως.
Τερματίζοντας το 1ο σκέλος, οι Κωνσταντινίδης - Κάκαρης με CITROEN ZX Kit Car βρέθηκαν στην 1η θέση της Γενικής Κατάταξης, με χρόνο 10:55.68 στην 2η θέση οι Τζαμπάζης - Ζακχαίος με MITSUBISHI EVO X και χρόνο 11:00.03 και στην 3η θέση οι Κουμπωτής - Μαυροματίδης με PEUGEOT 106 S16 και χρόνο 11:09.81.
Το 2ο σκέλος έγινε με βροχή ενώ το 3ο ήταν τελείως στεγνό και αυτό βοήθησε τα πληρώματα να κάνουν πιο σωστές επιλογές στα ελαστικά που θα χρησιμοποιούσαν. Τα δύο σκέλη κέρδισαν οι Βαλαβάνης - Καπάρας με HONDA CIVIC Type R και χρόνους 10:45.96 και 10:21.26 κάνοντας έτσι και τον ταχύτερο χρόνο ημέρας.
Τελικά Νικητές του 20ου Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ στέφθηκαν οι Τζαμπάζης - Ζακχαίος με MITSUBISHI EVO X.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :
Γενική Κατάταξη  |  Κατάταξη F2  |  Κατάταξη F3  |  Ε.Δ 1  |  Ε.Δ 2  |  Ε.Δ 3

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας ευχαριστεί τα πληρώματα που με την συμμετοχή τους στήριξαν την προσπάθεια της να διοργανώσει το 20ο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ, τους χορηγούς που βοήθησαν οικονομικά ή υλικοτεχνικά, τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. που πρόβαλλαν τον αγώνα αλλά και τους θεατές, τα Στελέχη του αγώνα (Αλυτάρχη, Αγωνοδίκες & Παρατηρητή, Τεχνικούς Εφόρους), τους Κριτές και τους Ενδιάμεσους Κριτές Γεγονότων, τους Γιατρούς του Αγώνα.

Ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του Πολυδενδρίου, την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, τον Ελληνικό Ερυθρο Σταυρό - τομέα Σαμαρειτών και την Κλινική “Ευαγγελισμός” Αντωνιάδη (για την επάνδρωση της Ειδικής Διαδρομής με τα ασθενοφόρα τους), τις οδικές βοήθειες της Βέροιας Express Service και Hellas Service (για την επάνδρωση της Ειδικής Διαδρομής με τα οχήματά τους).



Γραφείο Τύπου
20ο Rally Σπριντ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
filipposrally.blogspot.gr

Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας
Τηλ. 6976 74 58 54
FACEBOOK : Veria Racing Club