Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Δελτίο Τύπου

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθείτε LIVE, την Κυριακή 4 Μαϊου 2014, τους χρόνος των πληρωμάτων.

LIVE αποτελέσματα




20ο Ράλλυ Σπριντ «Φίλιππος» – Τεχνικός Έλεγχος
Η ώρα έφτασε και ο Τεχνικός Έλεγχος ξεκίνησε στην προκαθορισμένη ώρα. Με τον καιρό να βοηθάει στο μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας, αφού στην τελευταία ώρα έβρεξε, στην οδό Ελιάς, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, έλαβε μέρος για ακόμα μια χρονιά ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών. Το ΟΚ των τεχνικών εφόρων πήραν 23 πληρώματα.

Έτσι λοιπόν αύριο Κυριακή 4 Μαΐου 2014 άνθρωποι και αυτοκίνητα θα αναμετρηθούν με το χρονόμετρο σε μια από τις ωραιότερες Ειδικές Διαδρομές της Ελλάδας, το Πολυδένδρι με τον καιρό να δείχνει βροχερός.

Η Ειδική Διαδρομή μήκους 17,95 χλμ θα πραγματοποιηθεί 3 φορές με σύνολο 54 περίπου αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Οι θεατές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι η διαδρομή θα κλείσει από την κυκλοφορία μία (1) ώρα πριν την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού δηλαδή στις 9:00πμ. Ανάμεσα στα σκέλη θα "ανοίξει" και πάλι για 10 λεπτά και όποιοι επιθυμούν μπορούν να μετακινηθούν μόνο προς την φορά του αγώνα δηλαδή από την εκκίνηση προς το χωριό Πολυδένδρι και Σφηκιά.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας εύχεται καλό αγώνα και τερματισμό σε όλα τα πληρώματα. Οι θεατές που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα να θυμούνται πως πρέπει : να τηρούμε τις υποδείξεις των ανθρώπων της οργάνωσης και να σεβαστούμε το περιβάλλον.


Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ.


Γραφείο Τύπου
20ο Rally Σπριντ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
filipposrally.blogspot.gr








Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας